Verzendkosten

Gratis verzending bij webshops bestaat helaas niet. Verpakking + verzending kosten nu eenmaal geld. Als gratis verzending wordt aangeboden, zitten deze kosten doorgaans verwerkt in de kostprijs van de producten.

Aangezien het altijd mogelijk is om in onze winkel de beelden te komen bekijken en aanschaffen, leek het ons niet fair om dit te doen. Immers, als u dan een beeld koopt in onze winkel, betaalt u ook een deel verzendkosten - wat niet terecht is.

Daarnaast besteden wij veel tijd en aandacht aan het verpakken en versturen van onze beelden. De beelden zijn gevoelig voor breuk en krassen, daarom verpakken wij ze goed. Hierbij gebruiken wij verpakkingsmateriaal wat, bij onjuiste recycling, een negatief kan hebben op het milieu, zoals plastic. Echter een beeld moeten nasturen omdat deze beschadigd is gearriveerd heeft ook een negatief effect op het milieu, wat wij daarom zoveel mogelijk proberen te voorkomen. Waar mogelijk hergebruiken wij verpakkingsmateriaal (dozen, plastic, vulmateriaal) van onze toeleveranciers, om op deze manier de impact zo klein mogelijk te houden.

Ook heeft elk beeld een eigen unieke uitstraling. Een vervangend beeld moeten leveren heeft vaak niet de voorkeur voor onze klanten, aangezien ze een specifiek beeld hebben uitgezocht.

 

Kortom - wij vragen een bijdrage in de verpakkings- en transportkosten die zoveel mogelijk kostendekkend is. Mocht u de beelden willen bekijken, dan bent u altijd vrijblijvend welkom in onze winkel aan de Frieswijkstraat 6 te Nijkerk. Voor meer info zie contact en onze openingstijden.